Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس،  فصل اول سریال «مستوران» به کارگردانی مسعود آب‌پرور و سیدجمال سیدحاتمی و تهیه‌کنندگی عطا پناهی با اقتباس و تکیه بر ادبیات کهن و اساطیر ایرانی از قاب شبکه یک سیما پخش شد.

عطا پناهی کارگردان و تهیه کننده سینما و تلویزیون و تهیه کننده سریال «مستوران»، در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، با اعلام اینکه شرایط و حال و هوای کار در فضای «مستوران» به عنوان اولین تجربه کار تاریخی – اسطوره‌ای بسیار متفاوت‌تر از آثار قبلی بوده، گفت: تا پیش از تولید سریال «مستوران» در تهیه کارهای مستند، حوزه سریال و برنامه تلویزیونی فعالیت‌هایی را انجام داده بودم، اما واقعا هیچکدام برای من سخت‌تر و در عین حال شیرین‌تر از پروژه «مستوران» نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که می‌دانید مستوران در قسمتی از تاریخ ما روایت می‌شود که با زمان حال متفاوت است. این نکته خود به صورت بالقوه پتاسیل خوبی برای بکارگیری انگیزه، انرژی و شروع فرآیند ایده‌پردازی و تولید یک کار تاریخی توسط تهیه کننده است.

او ادامه داد: قاعدتا کار تاریخی بسیار سخت‌تر از کارهای نمایشی دیگر است. جزئیات صحنه، گریم، لباس بازیگران، ادبیات تاریخی و کهن، فیلم‌نامه و... باید رعایت شود. مسائلی که در امر تولید یک کار تاریخی پیش می‌آید، قابل مقایسه با یک کار مربوط به زمان حال و آپارتمانی نیست. به طور مثال در فضای شهر اگر امکان فیلمبرداری در لوکیشن ولیعصر فراهم نگردد، لاجرم می‌توان به یک خیابان بالاتر نقل مکان کرد اما در فرآیند تولید یک کار تاریخی همه‌چیز باید روی برنامه‌ریزی پیش برود و بدون طراحی دقیق نمی‌توان وارد پروسه ساخت یک کار تاریخی شد.

تهیه کننده «مستوران» در رابطه با وضعیت تولید و عوامل حاضر در فصل دوم این سریال گفت: مجری طرح در فصل دوم «مستوران»، همچون فصل اول استودیو فیلم و سریال بادبان خواهد بود. بخشی از عوامل فصل دوم، همکاران ما در فصل اول هستند و متناسب با فیلم‌نامه بازیگران جدید، کاربلد و شناخته‌ شده‌ای به «مستوران» اضافه خواهد شد. تلاش ما این است که تولید به نحوی پیش رود تا سریال به پخش نوروز 1402 برسد. به عبارتی ما کار را تا پیش از نوروز تحویل خواهیم داد.

 

همچنین طبق تعهدات تا اواخر اسفند تمام قسمت‌های فصل دوم ساخته و آماده پخش خواهد شد. از جهتی فصل دوم را در فضایی متناسب با فضای نوروز و ماه مبارک رمضان پیش خواهیم برد؛ یعنی از نظر حال و هوای کار، اتمسفر فصل دوم با فصل اول از این جهت متفاوت است و به راحتی قابلیت پخش در ایام تعطیلات نوروز را خواهد داشت.

پناهی در پایان به بیان جزئیاتی از فصل دوم «مستوران» اشاره‌کرد و افزود: نویسنده فصل دوم «مستوران» محمد حنیف است که قصه شیرین و جذابی را روایت خواهد کرد. این فصل نیز همچون فصل اول و چه‌بسا بیش از آن لبریز از قصه‌ها و افسانه‌های کهن ایرانی است. بهترین بازخوردهای مخاطبان سریال مربوط به جایی است که ما قصه‌های ایرانی را روایت کرده‌ایم و مردم نسبت به حضور عناصری همچون سیمرغ و دوال پا واکنش مثبت نشان داده‌اند. در فصل دوم هم از این بازخوردها حسن استفاده و آن‌ها را تقویت کردیم. در فصل دوم تعداد زیادی خرده داستان‌های شیرین ایرانی را در دل خط اصلی داستان تنیده‌ایم و در بحث افسانه‌ای هم غافلگیری‌های چشمگیری برای مخاطبان خواهیم داشت.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: مستوران سریال مستوران سریال تاریخی ادبیات کهن یک کار تاریخی تهیه کننده فصل دوم فصل اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۷۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد

آفتاب‌‌نیوز :

یک تهیه‌کننده تلویزیون در گفتگو با فرهیختگان گفت که طی سال‌های اخیر چند پروژه جلوی دوربین برده، کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین ۲ و ۲.۵ میلیارد تومان می‌داند و توضیح می‌دهد با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا ۱.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت، آغاز شوند، ولی سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومانی -به ازای هر قسمت- می‌رسند.

یکی از تهیه‌کنندگان سیما نرخ پایه تولید سریال الف در سال ۱۴۰۲ را دقیقه‌ای ۳۰ میلیون تومان عنوان می‌کند که برای هر قسمت ۴۲ دقیقه‌ای سریال، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود. نرخ پایه برای آثاری نظیر «زیرخاکی»، «نون خ»، «هفت‌سر اژدها»، «روز‌های ابدی» و «جشن سربرون» که رده الف فاخر داشته باشند، دقیقه‌ای ۴۵ میلیون تومان است و این رقم به هر قسمت حدود ۲ میلیارد تومان می‌رسد. این در حالی است که این ارقام، نرخ پایه است و بسیاری از سریال‌ها، بیش از این اعداد هزینه برمی‌دارند.

منبع: روزنامه فرهیختگان

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری
  • فیلم/ جزئیاتی از برگزاری نمایشگاه کتاب از زبان وزیر ارشاد
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ درباره فصل جدید «پایتخت»
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ دربراه فصل جدید «پایتخت»
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق