Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا الماسی مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما خبر داد که سریال «نون.خ» در ۳۰ قسمت برای نوروز و رمضان شبکه یک در نظر گرفته شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست سریال «مستوران» امروز سه شنبه ۱۱ مردادماه با حضور عوامل این سریال تلویزیون در اداره کل روابط عمومی صداوسیما برگزار شد.

در ابتدا غلامرضا الماسی مدیر گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما در سخنانی بیان کرد: در راستای هم افزایی که صداوسیما در تولیدات نمایشی دارد تولید و پخش سریال «مستوران» در دستور کار قرار گرفت که با هماهنگی سازمان اوج بود و پروژه‌ای برگرفته از داستان‌های کهن و قصه‌های اخلاقی و قرآنی طراحی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریال سی قسمتی «نون.خ» برای نوروز و رمضان ۱۴۰۲

مدیر گروه شبکه یک همچنین خبر داد که فصل دوم سریال ساخته می‌شود و عنوان کرد: طراحی فصل دوم سریال شروع شده است و تا اخر سال به پایان تولید می‌رسد اینکه چه زمانی به پخش می‌رسد معلوم نیست. ما برای نوروز و رمضان سریال «نون.خ» را داریم که سی قسمت در دستور کار قرار گرفته است و «مستوران» در این بازه زمانی به پخش نمی‌رسد.

وی اضافه کرد: سریال «مستوران» در فصل اول در ۲۶ قسمت تولید و پخش شد و به نظرم مورد اقبال قرار گرفت. در حوزه آثار تاریخی مولفه‌هایی چون بازیگر، پوشش، دکور و صحنه می‌تواند مخاطب را جذب کند.

فائزه یارمحمدی نویسنده سریال در ادامه در سخنانی بیان کرد: این پروژه برای ما به عنوان نویسنده خیلی سخت بود. ما خواستیم سنت قصه گویی و قصه شنیدن را احیا کنیم و منابع ما هم قصه‌های شفاهی بود که در دسترس بود.

وی اضافه کرد: خدا را شکر بازخوردهای مثبتی هم امروز داشتیم. برخی می‌پرسیدند این سریال در چه زمانی و در چه برهه‌ای است اما شروع این سریال با همان «یکی بود و یکی نبود» است و ما نمی‌خواستیم آدرسی برای زمان بدهیم و دوست داشتیم به جهان تخیل و افسانه ورود کنیم.

اظهار تاسف از سوق پیدا کردن تلویزیون به کارهای آپارتمانی

صفا آقاجانی بازیگر این سریال نیز در سخنانی بیان کرد: من همکاری گسترده‌ای با این کار نداشتم و همان چند قسمت اول کشته می‌شوم. اما همانطور که همه می‌دانند کار اصلی من با قصه شب است و با قصه گویی بیشتر آشنا هستم کاری که متاسفانه تلویزیون انجام نداده است و سراغ برانگیختن تخیل مخاطب نرفته است. کارها به آثار آپارتمانی کشیده شده است. درحالیکه مردم ایران قصه گویی و شنیدن را دوست دارند دوست دارند فانتزی ببینند و بشنوند و خدا را شکر با این سریال این اتفاق خوب رخ داد. امیدواریم برانگیختن تخیل در سریال سازی ادامه پیدا کند و تمام نشود.

الهه خادمی دیگر بازیگر سریال نیز بیان کرد: به نظرم به دلیل وجود یک نویسنده خانم نقش خانم‌ها را هم در این سریال بسیار متفاوت می‌دیدیم و زنان نقش پیش برنده‌ای در داستان داشتند.

حامد محمودی بازیگر جوان سریال «مستوران» عنوان کرد: یک سال و چهار ماه تصویربرداری این مجموعه طول کشید. فکر می‌کنم از ویژگی‌های تولید و تصویربرداری این سریال این بود که غیرخطی بود و فکر می‌کنم همین باعث شد که خسته کننده نباشد و هر کسی شخصیتی را دنبال کند.

وی درباره نقش خود بیان کرد: نقش شهاب نقش سختی بود و اگر افراط و تفریط می‌شد به لودگی می‌رسید. مردم دوست داشتند ادامه فصل‌های بعدی سریال ساخته شود و از کنار هم گذاشتن داستان‌های قدیمی در این مجموعه خوشحال بودند.

امیدوارم از خط قرمزها کمی عبور کنیم

آقاجانی در ادامه درخواست کرد: امیدوارم کمی از خط قرمزها عبور کنیم تا روایت‌ها واقعی‌تر شود. در تولیدات صداوسیما بازنگری کنیم تا ذائقه مخاطب ارتقا یابد و به شخصیت و داستان بیشتر توجه کند.

الماسی نیز در پاسخ گفت: واقعیت این است که خط قرمز کاملی نداریم. حوزه پخش، گروه و تولید تلاش‌های زیادی هم دارند تا آسیبی به کار نخورد. خیلی از این نکات را خود مردم از ما می‌خواهند مردم ما مردم فرهنگ مدار اسلامی هستند و خودشان گاهی این‌ها را تقاضا می‌کنند. مردم به جزئیات توجه دارند چون سواد رسانه‌ای شان فرق کرده است. ما در جاهایی نمی‌توانیم مخاطب را ملزم کنیم که این نکته را ببین و این نکته را نبین ولی اگر مخاطب را از سیستان و از خوزستان تا خراسان با تنوع فرهنگی بالا ببینیم متوجه می‌شویم این توجه مخاطب به جزئیات طبیعی است.

مدیر گروه فیلم و سریال در ادامه درباره اختصاص بیلبورد به این سریال عنوان کرد: صداوسیما طیف وسیعی از مخاطب دارد از آنها که می‌گویند نمی‌بینیم و یواشکی می‌بینند تا مردمی که دسترسی به پلتفرم‌ها ندارند. ممکن است طیفی باشد به هر دلیلی تلویزیون نبیند و بیلبورد او را هدایت کند. با این حال این طراحی از طرف خود دوستان اوج بود. انتقادی از خود ما هست که مدل تبلیغات نسبت به آثار به یک سامان تبدیل نشده است. سریال بسته فرهنگی گرانی است و برای اینکه مخاطب آن را ببیند باید هزینه کنیم.

در ابتدای نشست توضیح داده شد که کارگردان سریال به دلیل حضور در شهرستان نتوانسته است این نشست خبری را همراهی کند.

منبع: دانا

کلیدواژه: برای نوروز و رمضان مدیر گروه شبکه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۴۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد

بنابر آمار پتانسیل تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد که با احتساب مصرف داخل، امکان صادرات یک میلیون تن مرغ به بازارهای هدف است بنابر سیاست وزارت جهاد از اواخر سال گذشته جوجه ریزی ها افزایش یافت که در نهایت به سبب ازدیاد جوجه ریزی ها و تولید مرغ، برنامه ریزی برای صادرات مرغ و خرید حمایتی باید صورت گیرد.

از اواخر سال گذشته بعد از گذشت سال‌ها، هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شد و حال مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شده است و همواره پیش بینی می شود که میزان صادرات تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن برسد که در صورت تحقق بخشی از تراز تجاری صنعت مرغداری مثبت می شود.

بسیاری از کارشناسان صنعت مرغداری اذعان می کنند که بازار دایمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تامین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

در ادامه مجتبی نوروزی رئیس سازمان دامپزشکی گفت: بنابر آمار طی ۲ ماه اخیر بیش از هزارتن مرغ به عراق صادر شده است. بنا داریم صادرات مرغ به عنوان یک مقوله انجام شود چراکه با زیرساخت های کنونی واحد های  مرغداری امکان صادرات ۳۰۰ هزار تن مرغ در سال وجود دارد. لذا با افزایش میزان جوجه ریزی ها می‌توان بخشی از نیاز ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتنی مرغ کشورهای اطراف را تامین کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: سالانه ۳.۶ دوره جوجه ریزی در واحدهای مرغداری صورت می گیرد که اگر آن را به ۴ دوره ۱۷۰ میلیون قطعه جوجه ریزی افزایش دهیم، مازاد تولید را باید به بازارهای هدف صادر کرد. اگر میزان جوجه ریزی ها با زیرساخت های فعلی  را به ۶ دوره افزایش دهیم، امکان صادرات مرغ تا مرز یک میلیون تن و حتی تولید مرغ سایز هم وجود دارد.

حداکثر مصرف سالانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزارتن مرغ در کشور

همچنین ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با استمرار روند فعلی تولید نه تنها مشکلی در تامین مرغ بازار داخل نداریم، بلکه توان صادرات ۳۰۰ هزارتن مرغ هم خواهیم داشت در شرایط فعلی وزارت جهاد مجوز صادرات مرغ در حد ۵ تا ۶ هزارتن را آغاز کرده است که با استمرار این روند می توانیم به بازار صادرات و تولید پایدار دست یابیم.

قاسمی قیمت کنونی هرکیلو مرغ در بازارهای جهانی را ۱.۷ تا ۱.۹ دلار اعلام کرد و افزود: گرچه ظرفیت اسمی صنعت مرغداری تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ است، اما به سبب تجهیزات قدیمی و عدم امکان تامین نهاده دامی، امکان تولید سالانه ۲.۵ تا ۲‌.۶ میلیون تن مرغ در کشور وجود دارد که ۲.۲ تا ۲.۳ میلیون تن نیاز داخل و مابقی تولید صادراتی خواهد بود برنامه تولید مرغ امسال جوجه ریزی ۱۷۰ میلیون قطعه است که در این صورت صادرات ۳۰۰ هزارتن محقق می شود.

بر اساس آمار ایران در حال نزدیک شدن به ۴ کشور اول تولید کننده صنعت مرغداری در جهان  محسوب می شود.

صادرات مرغ راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ

علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به سیاست افزایش جوجه ریزی ها و تولید مرغ، گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین‌المللی راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ محسوب می شود تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار های صادراتی است.

ابراهیمی با بیان اینکه پتانسیل صادرات حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ در سال وجود دارد، افزود: بنابر برنامه ای که وزارت جهاد دنبال می کند، صادرات مرغ موثرترین راهکار برای پایداری تولید و بالانگه داشتن جوجه ریزی محسوب می شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه خرید حمایتی توسط پشتیبانی امور دام راهکار مقطعی تنظیم بازار است، گفت: بنده معتقدم که مرغ های جمع آوری شده توسط پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود که براین اساس بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود. با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کما اینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • مهران مدیری با یک سریال بازمی گردد | جزئیات شروعِ پیش‌تولید پایتخت
  • تولید ۸۵ هزار تن مرغ در قزوین تا پایان سال جاری
  • آمارسازی فروش به نفع سینمای مستند نیست/ نشانی غلط ندهیم
  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • هدف‌گذاری برای نمایش شهری در تراز حکومت حضرت مهدی(ع) در نوروز ۱۴۰۴
  • تشکیل پرونده قضایی برای عوامل سریال افعی تهران
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد